kezdőlap / Zalakaros
Zalakaros

Zalakaros Magyarország legvirágosabb városa, mint fürdőhely, elsősorban gyógyvízéről és gyógyfürdőjéről ismert, ám a zalai dombok ölelésében elterülő hangulatos kisváros és környezete számos egyéb természeti csodát és vonzerőt rejt.

Zalakaros szíve a Zalakarosi Fürdő, mely a gyógy- és a wellness célcsoport, valamint minden korosztály számára teljes kikapcsolódást ígér több mint 5 000 nm-es vízfelületével, (ebből 1 500 nm fedett létesítményben) 25 medencéjével, akár 9 000 fős befogadó- képességével!

Ám Zalakaros varázsát nem csak a gyógyvíz adja! Egy pince oldalában ülve, ahogy a naplementét nézve poharunkban gyöngyözik a jó fehérbor - ez is Zalakaros. Egy hamisítatlan zalai túrós rétest vagy göcseji gombalevest kóstolgatva egy igazán házias étteremben - ez is Zalakaros. Meglátni a Kis-Balaton felejthetetlen panorámáját, ahogy kerékpárunkkal arra gurulunk - ez is Zalakaros. Kifulladásig táncolni egy szüreti vagy májusi utcabálon, szaunában elfáradni, 100-szor lecsúszni a fekete lyuk csúszdán, összebújni a kertmoziban, kikúrálni a fáradt ízületeket a forró gyógyvízben, kiolvasni egy régen vágyott könyvet egy hatalmas fa alatt a parkban, kilátót mászni, gyalogtúrázni, zsíros kenyeret enni hagymával uzsonnára, lovon vagy quaddal bejárni a dombokat, sárkányrepülőzni, bort kóstolni, kifogni a legnagyobb halat… ez mind Zalakaros! Nyári fesztiválsorozatunk keretében pedig sztárvendégekkel, szórakoztató-, sport-, családi-, gyermek és gasztronómiai programokkal, attrakciókkal várunk mindenkit- lehet szó bornapokról, utcazene fesztiválról vagy középkori vigasságokról, Zalakaros mindig tökéletes pihenés és kikapcsolódás minden korosztálynak!