kezdőlap / Házirend
Házirend

MÓNIKA APARTMAN HÁZIRENDJE

Kérjük figyelmesen olvassa el!

 

Kedves Vendégeink!

 

Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat náluk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, haladéktalanul forduljanak hozzánk. A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

 

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 14.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll rendelkezésre.

Külön díjazás esetében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján tovább maradáshoz. Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség.

A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet.

A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a regisztrációs űrlapot melynek adatait a tulajdonos az okmányok alapján egyezteti.

A Vendégeink látogatót csak és kizárólag a tulajdonos tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

 

 

Fizetés:

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése távozás előtt történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.

Fizetési módok: készpénz, Szép kártya (OTP).

Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni!

 

 

Parkoló használat:

A behajtó és a parkoló területén a mindenkori KRESZ szabályok vannak érvényben.

A megengedett sebességhatár 5 km/h.

Parkolás a zárt udvarban ingyenes.

A parkoló területén nem lehet a gépjárművön nagyobb szerelést, karbantartást végezni. Kisebb javítás, karbantartás megengedett mindaddig, míg a terület tisztasága nem veszélyeztetett.

 

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!

Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.

Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni.

Ez az intézkedés feljelentést és egyéb eljárást vonhat maga után.

 

Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát!

A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.

Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni.

A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg, hogy klíma, villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva. Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a tulajdonosnakjátsz, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Az átadott kulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni a tulajdonosnak, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

 

Étkezés:

Apartman: Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.

Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék!

Szoba: A szobák nem rendelkeznek konyhával. Ételt bevinni szigorúan tilos.

 

Takarítás:

A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezze a tulajdonosnak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk, csak külön kérésre. Takarítási igényüket a tulajdonosnak tudják jelezni.

 

Szemételhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése az apartmannál a konyhában, szobáknál pedig a fürdőszobában elhelyezett szemetesekben lehetséges. A szemetesek, ha megtelnek a szemetet az udvaron elhelyezett gyűjtő edényben tudja elhelyezni.

 

Tűzrakás-bográcsozás, flekkenezés:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

Grillezésre is van lehetőség, ehhez a készüléket a tulajdonostól kell elkérni.

 

Tűzvédelem:

A tűzvédelmi szabályzatot minden Vendég köteles betartani.

 

Szolgáltatások:

A Vendégek részére a parkoló ingyenes.

A wifi használat ingyenes melynek jelszava a tulajdonostól elkérhető.

A trambulin ingyenesen használható, de csak saját felelősségre.

Az apartman rendelkezik klímával mely használata benne van az árban.

A szállóhely rendelkezik wellness részleggel (infra szauna, jakuzzi) melynek igénybevétel feltételeiről a tulajdonostól érdeklődhet.

Háziállat az apartmanba nem hozható!

 

Egyéb:

A szobában felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk.

A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanokban és a szobákban 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

 

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!